Céginfo | Forgó Busz | Autósiskola | Elérhetőségeink | Galéria | Utazási szerződés | Kalendárium
 
Húsvét Zakopánéban - 2011 ajánló | galéria

Időpont: 2011. 04. 22 - 25.
Poz.szám: 11/LZH/02
Részvételi díj: 39.900 Ft/fő
Egyágyas felár: 11.000 Ft
Félpanziós felár: 6.000 Ft/fő (3 x vacsora)
Ajánlott költőpénz: 120 Zloty
Utazás: a csoportlétszámnak megfelelő autóbusszal a Budapest – Zólyom – Zakopane - Krakkó - Budapest útvonalon
Szállás: Zakopanéban vagy környékén, 2- 3- 4 ágyas fürdőszobás szobákban
Ellátás: reggeli
Időtartam: 4 nap / 3 éj
Idegenvezetés: végig az autóbuszon
Program:

1. nap: Nagypéntek
Felszállási lehetőségek:
- Békásmegyer, HÉV melletti, hegy felőli parkoló, buszforduló
- III. ker. Szentendrei út 2/a. (Gyógyszertár elől)
- V.ker. Mátyás Pince buszparkolója, Erzsébet híd, pesti hídfő, Március 15. tér 7-8.
- Pestszentlőrinc, Üllői út 368. (a pontos időpontról indulás előtt értesítjük utasainkat)
A Mária Valéria hídon Esztergom – Párkánynál lépjük át a határt. Az első állomásunk a Zólyomi vár, ahol rövid pihenőt tartunk. Következő megállónk Árva Váralja, ahol egy újabb rövid pihenő következik. Megérkezés Zakopanéba a délutáni órákban. Szállások elfoglalása után szabadprogram, este vacsora.

2. nap: Nagyszombat: Reggeli után kirándulás Krakkóba. Krakkói gyalogos városnézésünket a Wawel és a Székesegyház épületének megtekintésével kezdjük (kb. 2 órás program), majd a Ryneken a Szűz Mária templom, (nagyszombati ételszentelés), és a Posztócsarnok következik (kb.2 óra). Szabadprogram. Visszafele megállunk Wadowicében, a Pápa szülővárosában. Visszaérkezés a szálláshelyre az esti órákban, vacsora.

3. nap: Húsvét vasárnap: Reggeli után, egész napos szabadprogram Zakopanéban. Ajánlott látnivalók: Olcza-i fatemplom, skanzen falu, Pápa templom, sétáló utca, sajt piac (vásárlási lehetőség), Gubalówka hegyi-vasút, libegő. Visszaindulás a szálláshelyre a délutáni órákban, vacsora.

4. nap: Húsvét hétfő: Reggeli után, rövid locsolkodás (lengyel szokások szerint a nők is locsolnak) majd a szálláshelyek elhagyása (9.00), indulás Budapestre az Árva Váralja, Donovaly útvonalon, ahol fél - fél órás pihenőket tartunk. Hazaérkezés a délutáni órákban. Leszállási lehetőség az autóbuszról a felszállással megegyező helyeken!

A részvételi díj tartalmazza: a szállásköltséget a megadott ellátással (3 x bővített kontinentális reggeli), az autóbuszos utazás költségeit és az idegenvezetést az autóbuszon.
A részvételi díj nem tartalmazza: a belépőjegyeket, melyek a helyszínen fizetendők (PLN-ban), a BBP- biztosítást, mely irodáinkban megköthetők, és az 500 Ft/fő foglalási díjat!
Kedvezmények: A Forgó Travel és a Hon Tours törzsutasainak, diákoknak 18 éves korig, 65 év feletti nyugdíjasoknak 5 % Kedvezményeket összevonni nem lehet!

Árainkat 290 Ft = 1 € árfolyamig tudjuk garantálni!

ÉLMÉNYEKBEN GAZDAG UTAZÁST, JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK!


 

© 2011 GOforGO Travel. Minden jog fenntartva.
info@forgotravel.hu